En omfattende guide om ‘Hjelp 113’ App

Innlegget er sponset

Verden i håndflaten med Hjelp 113-appen

Det kan være skremmende når en nødsituasjon oppstår. I slike øyeblikk er det viktigste man kan ha, informasjon og direkte linje til hjelp. Det er der Hjelp 113-appen kommer inn.

Hva er Hjelp 113-appen?

Hjelp 113-appen er en nødhjelpsapp utviklet av Norsk Luftambulanse. Formålet er å gi folk et verktøy for å kunne gi riktig informasjon og raskt få kontakt med nødetatene i en nødsituasjon. Gjennom appens brukervennlige design og intuitive navigasjon, kan hvem som helst benytte appen i en kritisk situasjon.
En omfattende guide om 'Hjelp 113' App

Hvordan fungerer Hjelp 113-appen?

Så hvordan bruker man denne hjelpsomme appen? Hjelp 113-appen er designet for å være enkel å bruke, selv i stressende situasjoner. Når appen åpnes, gir den deg valget mellom å ringe nødetatene direkte, eller først gi viktig informasjon som kan hjelpe redningstjenestene.Hvis du velger å ringe nødetatene, kobler Hjelp 113-appen deg direkte til 113-sentralen. Det geniale med dette er at appen samtidig sender din nøyaktige GPS-posisjon til nødsentralen. Dette betyr at selv om du er usikker på hvor du er, vil redningsmannskapene kunne finne deg.

Installér Hjelp 113-appen i dag

Det er ingenting som kan forutbere oss på det uventede, men ved å laste ned og bli kjent med Hjelp 113-appen kan du være et skritt nærmere å være forberedt. Appen er gratis og tilgjengelig både for Android og iOS.Ved å ha Hjelp 113-appen på telefonen din gir du deg selv et livreddende verktøy som er der når du trenger det som mest. Ta det lille ekstra steget for å sikre at du kan hente hjelp, uansett hvor du er.Så ikke vent, last ned Hjelp 113-appen i dag og gi deg selv og dine kjære litt ekstra sikkerhet.