Guide for IT Support ved University of Stavanger (UiS)

Innlegget er sponset

Hvem kan dra nytte av IT hjelp ved UiS?

IT-supporttjenestene ved UiS er designet for å være nyttige og tilgjengelige for alle med tilknytning til universitetet. Enten du er student, foreleser, administrativ ansatt eller forsker, kan du alltid benytte deg av tjenestene. Enten du trenger hjelp med passordgjenoppretting, e-post problemer, Wi-Fi tilkobling eller programvare installasjon, finnes det alltid en IT-ekspert klar til å hjelpe deg.

Hvordan kontakte IT support ved UiS?

Guide for IT Support ved University of Stavanger (UiS)
Når teknologien ikke tar hensyn til din tidsplan, er IT support UiS der for å hjelpe. Du kan kontakte IT support via e-post, telefon eller ved å fylle ut et kontaktskjema på UiS sitt nettsted.

Hvilke tjenester tilbyr IT support ved UiS?

Når du først hører ordet IT support, kan det kanskje virke noe uklart. Vel, hva tilbyr egentlig IT hjelp uis? I grove trekk kan vi si at IT support UiS gir hjelp med tekniske problemer, opplæring av ny teknologi og programvare, og sørger for at UIs sitt digitale miljø er trygt og sikkert for alle brukere.

Benytt deg av UiS IT selvbetjeningsportal

Ved hjelp av UiS IT selvbetjeningsportal kan du selv løse mange av de vanligste problemene. Har du glemt passordet ditt, trenger du å installere ny programvare eller vil du koble til UiS Wi-Fi? Løs det i portalen!

Du står aldri alene

På UiS vet vi at IT hjelp uis kan være mer enn bare teknisk bistand. Det handler også om først og fremst, å skape et trygt digitalt miljø for studenter og ansatte. Så neste gang du trenger hjelp, husk at UiS IT support er bare et tastetrykk unna!