Ute etter en ny favorittstol?

Innlegget er sponset

Adirondack-stolen er et sete designet for utendørs lounging. Ryggstøtten er vanligvis laget av fem til syv vertikale treplater i en rekke høyder, med det høyeste brettet i midten. “Setet” er også den bakre benstøtten – det begynner på gulvet for å danne bena og reiser seg på skrå for å danne setet. Armlenene er vanligvis flate, brede bord, vinkelrett på forbena. 

Takket være det skrånende setet er Adirondack stolen designet for å slappe av og nappe (les: ikke arbeide/studere). I dag symboliserer det komfort og er ofte symbolet som brukes til å formidle ideer som “ferie”, enkelhet og “fred”.

Hvorfor velge en Adirondack-stol

Det er mye å elske! La oss bryte det ned, skal vi?

  • Det er behagelig. Den skrånende ryggstøtten er unik og gjør lur på dagtid til en lek. Det er som en “permanent hvilestol!” Takket være et smart design og støttende ryggstøtte er Adirondack-stoler den mest komfortable typen utendørs seter du finner.
  • Det er ergonomisk. Utformingen av stolen holder føttene hevet og ryggen flat – to ting som trengs for forbedret blodsirkulasjon og muskeltrykkavlastning.
  • Den er allsidig. En ting du ikke trenger å bekymre deg for når du kjøper denne stolen, er om den vil falme ut av moten eller ikke; Adirondack er ikke begrenset til en stil. Det går heller med alle stilene! Den har alltid vært inne – og det er ingen grunn til å tro at den forsvinner snart.
  • Det er estetisk. Hvis vi bedømmer utseendet alene, er dette en elegant stol. Dens naturlige fargetone er jordnær og en touch rustikk-chic; og bakremmene gir den en morsom fortauskant. Best for trendsetter innen utemøbelstiler!
  • Det er ikonisk. Hvis du vil ha noe mer enn en stol; hvis du vil ha et stykke designhistorie; hvis du vil ha klasse, fritid og amerikansk ikonografi; hvis du vil ha en eller alle disse tingene, vil du ha Adirondack-stolen!